Boek

HeT GrOtE AvONtUUr VaN KlEinE LiSe (En VaN AdRiAAn)

‘Stel je voor dat je op een dag zo klein bent als een bij. Wat een avontuur zou dat zijn! Het overkomt Lise en in Het grote avontuur van kleine Lise lees je over haar belevenissen met haar nieuwe vriend, de hommel Adriaan.

In het verwonderlijke woud ontmoeten ze allemaal dieren die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Een hert met nekpijn, een woelmuis die niet kan slapen, een kikkertje met een prop in zijn keel en nog veel meer. Lise en Adriaan volgen hun hart en vinden voor alles een oplossing’.

Z

Ben jij op zoek naar een vrolijke, luchtige en fantasievolle manier om met je kind iets meer te ontdekken over hooggevoeligheid zonder dat dit meteen zo genoemd wordt?

Z

Ben jij zo’n ouder die het heerlijk vindt om samen met je kind boeken te lezen omdat je stiekem zelf ook dol bent op kinderboeken?

Z

Ben jij meer van het creatieve en fantasievolle dan van de rechte lijn?

Dan is “Het grote avontuur van kleine Lise (en van Adriaan)” echt iets voor jou!

Het grote avontuur van Lise (en van Adriaan) is een hartverwarmend en lichtvoetig verhaal over de moed om op avontuur te gaan en je hart te volgen. Voor kleine en grote kinderen! Ook of misschien wel juist als je hooggevoelig bent …

Laat je betoveren door de luchtige wijsheid, de liefdevolle spiegel, en de vrolijkheid!

Het boek is geschreven voor alle kinderen (van 5 tot 105!).

Kinderen die hooggevoelig zijn zullen er veel in herkennen omdat er in de onderlaag veel verborgen schatten zitten. Thema’s waar alle kinderen mee te maken krijgen op hun levenspad en vooral de kinderen die gevoeliger zijn dan gemiddeld! (Wat ‘gemiddeld’ ook mag betekenen wink).

Het grote avontuur van kleine Lise …

… zorgt voor een heerlijke tijd samen, want het is echt een samen-leesboek

prikkelt je nieuwsgierigheid en levenslust

… stimuleert moed en zelfvertrouwen

… geeft herkenning en begrip

… zit vol verborgen schatten en geeft je daardoor de kans om moeilijkere onderwerpen met je kind bespreekbaar te maken op een luchtige manier

… geeft een andere blik op gevoelens als boosheid, verdriet en angst, verlegenheid en altijd in de pas lopen

… heeft een aanstekelijke positieve inslag

… zit vol met metaforen die je fantasie en je creatieve oplossingsvermogen prikkelen

… laat je kennis maken met hooggevoeligheid zonder een nieuw hokje of label toe te voegen omdat het nergens expliciet benoemd wordt

… maakt je kind spelenderwijs levenswijs!

Kleine Lise en hommel Adriaan helpen allerlei dierenvrienden (en zichzelf) om anders om te gaan met emoties en bepaalde eigenheden. Zoals boosheid, angst, verdriet, nare gedachten, een druk hoofd, verlegenheid, altijd braaf zijn. Ik heb genoten en gelachen. Een prachtig en doldwaas avontuur!

Het grote avontuur van kleine Lise is heel zintuigelijk geschreven vol metaforen uit de dierenwereld. Een boekje over avontuur, vrijheid, plezier, maar ook over omgaan met emoties zoals angst, verdriet en boosheid. Ik raakte in vervoering van dit mooie boekje!

Laat je betoveren door de luchtige wijsheid, de liefdevolle spiegel, en de vrolijkheid!

Het grote avontuur van kleine Lise (en van Adriaan)

Een hartverwarmend en lichtvoetig verhaal over de moed om op avontuur te gaan en je hart te volgen. Voor kleine en grote kinderen (van 5 tot 105 jaar)!

 14,99 incl. btw

Op AvONtUUr MeT LiSe En AdRiAAn?

Bij het leesboek hoort ook een werkboek ‘De avonturenroute’. De avonturenroute neemt kinderen (klein en groot) mee op een speels avontuur in hun eigen binnenwereld. Ga mee op reis en ontdek hoe je van hooggevoeligheid een fijne reisgenoot maakt!

Kies één van onderstaande pakketten om aan de slag te gaan.

DE AVONTURENROUTE VOOR BACKPACKERS (DIY)

DE AVONTURENROUTE MET EENMALIGE BEGELEIDING

DE AVONTURENROUTE MET INTENSIEVE BEGELEIDING

Meer weten over de avonturenroute en wat het allemaal in de basis inhoudt?

Wat wil je me laten weten?

    Maak een keuze

        Maak een keuze *

        Pin It on Pinterest